logo
Instagram
Top
body positivity

5 body positivity Instagram accounts die je moet volgen

body positivity

Instagram is de perfecte plek om verdwaald te raken in foto’s van meiden met ‘perfecte’ lichamen. We vergelijken ons eigen lichaam met deze perfecte lichamen en voelen ons gelijk een aardappelzak. Wij delen daarom graag 5 toffe chicks op Insta die je MOET volgen voor een goede dosis body positivity, want we zijn allemaal PRACHTIG…. ook jij babe.

@Maritsmit

Deze geweldige babe is een echte inspiratiebron, je wordt spontaan vrolijk bij het openen van haar feed! Ze is geboren met een zichtbare handicap, het was daarom niet makkelijk voor Marit om van haar lichaam te houden. Ze is body positive (wedding)blogger en heeft twee geweldige platforms @girlsofhonour en @lemonsqueezies.

@Veracamilla

Weer een geweldige vrouw van eigen bodem, Vera Camilla. Ze is een echte beauty Youtuber en is een grote inspiratie op het gebied van body positivity.

@Bodyposipanda

Wie Megan (aka BodyPosipanda) nog niet volgt, heeft echt wat gemist! Ze heeft een prachtige Instagram waar zij vrouwen van over de hele wereld inspireert zichzelf te omarmen. Ze is altijd real op haar account, ze vlamt elk bedrijf die haar benaderd voor een nieuw dieet (oftewel: ze maakt een heel duidelijk statement tegenover de dieet industrie) én heeft ook een boek geschreven ‘Body Positive Power’.

@Sonnyturner___

Wauwwww, weer zo’n prachtig mens!!! Sonny is model en is nu onder andere bij Asos.com te bewonderen. Voor een goede dosis inspiratie voor body positivity en zelfliefde moet je zeker Sonny volgen.

 

@Mamacaxx

De prachtige Cacsmy Brutus is een Haitiaans-Amerikaanse blogger, advocaat, motiverende spreker én model. Ze verloor haar been maar maakt van haar prothese een waar kunstwerk en gebruikt haar platformen om body positivity en zelfliefde te verspreiden.

Een bericht gedeeld door Mama Cāx (@mamacaxx) op

Word jij ook helemaal blij van het zien van deze prachtige dames? Vergeet nooit hoe mooi je zelf bent, je bent het waard om gezien te worden babe. 
Wat is jouw favoriete body positivity account op Instagram?

 

 

Dit artikel is geïnspireerd op de tekst van Lemon Squeezies.

Post a Comment