logo
Instagram
Top
law of attraction

Als je dit doet kun je álles bereiken in je leven!

law of attraction

Dit artikel is geschreven door Coco

Toen ik zo’n anderhalf jaar geleden besloot mijn leven om te gooien had ik nooit gedacht dat ik nu al zoveel verder zou zijn. Het moment dat mijn ‘leefstijlverandering’ pas echt vorm aan ging nemen was toen ik de Wet van Aantrekkingskracht leerde kennen. ‘Wat?’ Denken sommige van jullie nu. De Law of Attraction, zoals het zo mooi op zijn Engels heet. Oftewel: Alles wat je graag zou willen, ligt voorhanden. Het enige wat jij daarvoor hoeft te doen is het actief aan te trekken. Als een soort magneet ja. Maar hoe werkt dat dan?

Actief manifesteren van je dromen kun je doen door middel van verschillende oefeningen. Het belangrijkste is dat je vertrouwen hebt; dat je gelooft dat wat je wenst, gaat komen. Als je consistent vraagt aan het Universum om je een nieuwe baan te geven, dan zal je een nieuwe baan krijgen. Hoe specifieker jij je wensen stelt, hoe beter. Als je zelf vaag bent over wat je wilt, dan weet het Universum dat natuurlijk ook niet.

De Law of Attraction is een theorie, een waarheid, dat je gedachten, woorden en emoties je realiteit creëren. Dus je moet proberen om die drie zaken zo op lijn te krijgen, dat je de juiste boodschap uitzendt naar het Universum.

Je kunt bijvoorbeeld denken: ‘Ik kan dit niet’ of ‘Dit gaat mij nooit lukken’, maar je kunt ook denken ‘Dit lukt me wel’ of ‘Ik ga ervoor zorgen dat dit lukt’. Welke gedachten zullen je dan vooruithelpen? Juist, de positieve gedachten. Energy flows where attention goes. Waar geef jij je aandacht aan? Aan negatieve gedachtes of positieve?

Denken in overvloed

Daarnaast is het ook ontzettend belangrijk dat je voor jezelf erkend dat er een overvloed is van alles op deze wereld. Alles is mogelijk, voor iedereen. Het is niet zo dat jij niet kunt doorbreken als blogger, omdat er al zo veel anderen zijn. Stop met denken dat je ‘een van zovelen’ bent, of ‘het niet waard bent om X te doen’. Dat is denken in schaarst een als je denkt in schaarste, krijg je ook niks. Denk je in overvloed: ‘ik ben het waard’ en ‘ik heb iets unieks te bieden aan deze wereld’, dan krijg je ook overvloed.

Stel je verwelkomend op voor alles wat je graag wilt ontvangen. Ben dankbaar voor alles wat je gaat krijgen en dan pikt het Universum die energie ook op. Haal jezelf naar een hoger energieniveau in plaats van te hangen in het negatieve. Ben je zelf op een hoog niveau? Dan trek je namelijk ook dingen van een hoger niveau aan.

Er zijn oefeningen die je hierbij verder kunnen helpen, zoals visualisaties en affirmaties. Wil je weten hoe deze werken? Laat het me weten en wie weet geef ik je in mijn volgende post een aantal praktische tips om te starten met de Law of Attraction!

Post a Comment