logo
Instagram
Top
self-esteem booster

Een positief zelfbeeld is waar een positief leven begint

positief zelfbeeld

Het is een nieuw jaar, nieuwe doelen, nieuwe kansen, 12 nieuwe maanden maar vergeet niet… nog steeds dezelfde jij. Liep het afgelopen jaar niet helemaal zoals gehoopt? Of liep het letterlijk, dus life was just life? Terwijl jij eigenlijk wilde dat het zou gaan dansen? Dan heb ik één vraag voor jou: Hoe is jouw zelfbeeld op een schaal van 1 tot 10?

Het beeld dat wij van onszelf hebben zegt namelijk alles over hoe wij onze levens invullen. Hoe kun je gaan shinen in het leven als je van binnen geen sparkle voelt? Hoe kun je jouw droomleven creëren als je jezelf elke dag blijft zeggen dat je niet goed genoeg bent? Dit is eigenlijk dweilen met de kraan open, toch? Als jij wilt gaan vlammen in 2019 en jouw huidige zelfbeeld niet tussen de 9 en de 10 ligt dan weet je nu meteen wat jouw eerste taak is voor dit nieuwe jaar. Tijd om dat zelfbeeld van jou een booster te geven.

Lieve lieve jij,

Kijk jezelf eens goed aan in de spiegel en adem eens diep in en adem rustig uit. Daar sta je dan, prachtvrouw dat je bent. Ben je nou niet moe? Moe van jezelf blijven vertellen dat je niet goed genoeg bent. Waarom doe je jezelf dit aan? Waarom lieg je tegen jezelf? Je bent wél goed genoeg, jij hebt alles in jou om al jouw dromen te verwezenlijken. Want jij, jij bent een powervrouw. Jij bent niet minder dan een ander, jij bent niet minder waard dan een ander. Het enige wat tussen jou en jouw droomleven staat, ben jezelf. Je bent zo mooi of lelijk als je zelf gelooft dat je bent, je bent zo sterk of zwak als je zelf gelooft dat je bent, je bent zo veel of weinig waard als je zelf gelooft dat je bent. Jij hebt het zelf in handen, jij zet de toon. Alleen jij kan een verandering brengen in jouw leven, als je dit wilt.

Wil je alsjeblieft gaan inzien hoe AMAZEBALLS jij bent? Leg je rechterhand op je hart en leg je linkerhand er bovenop. Adem weer in en adem uit. Terwijl je je eigen hart voelt kloppen en jezelf aankijkt in de spiegel, lees je de volgende zinnen hardop voor (aan jezelf):

1. Ik ben goed zoals ik ben.

2. Ik heb alle krachten in mij om mijn droomleven te creëren.

3. Ik ben AMAZEBALLS.

4. Ik ben het waard om liefde en vreugde te ervaren.

5. Ik ben een powervrouw.

6. Ik accepteer en omarm mezelf, precies zoals ik ben.

7. Ik ben trots op mezelf.

8. Ik voel me krachtig en zelfverzekerd.

9.  Ik geloof in mezelf.

10. Ik vertrouw mezelf en mijn intuïtie.

Het is tijd om jezelf te geven wat je verdient. 

Post a Comment